De Inspirerende Fietstocht van Evelien van der Werff

Evelien van der Werff heeft haar indrukwekkende fietstocht afgerond. Waarin ze wekenlang met haar fietscaravan door het land reisde. Tijdens deze reis sprak ze met instellingen, behandelaars en ervaringsdeskundigen over vermoeidheid bij kanker. Deze fietstocht was niet alleen een fysieke uitdaging.  Maar het was ook een emotionele en informatieve missie. Om aandacht te vragen voor de impact van vermoeidheid op kankerpatiënten.

Evelien op bezoek bij Carel en Maria
Evelien met Maria en Carel voor de podcast Wat zeg jij?

Podcast over Vermoeidheid

Evelien’s verhaal wordt verder verteld in de podcast Wat zeg jij? die we hebben ondersteund met technische expertise. Audiopodcast heeft geholpen bij het opnemen en monteren van de afleveringen. Daarnaast hebben we Evelien geholpen met perscontacten. Waardoor ze haar boodschap kon delen met een breder publiek. Van artikelen in het AD en de Telegraaf tot uitzendingen op L1 en Spraakmakers op Radio 1. Evelien heeft haar belangrijke boodschap over vermoeidheid bij kanker kunnen verspreiden.

Journalist van AD maakt reportage over Evelien bij de fietscaravan
Journalist van het AD maakt reportage over Evelien bij de fietscaravan

Samenwerking met Tired of Cancer

Evelien werd ondersteund door Tired of Cancer. Een innovatief bedrijf dat een app heeft ontwikkeld voor kankerpatiënten en genezen mensen. Deze app biedt praktische tools en tips om vermoeidheidsklachten te verlichten. En het helpt gebruikers hun energieniveau beter te beheren. De technologie van Tired of Cancer biedt hoop en steun aan velen die met deze uitdagingen te maken hebben.

Borrel met het hele campagne team om het succes van Evelien’s fietstocht te vieren.

Podcast Laten Maken?

Heb je ook plannen voor een podcast? Wil je een professionele podcast laten maken of monteren? Ons team staat klaar om je te helpen. Samen kunnen we jouw verhaal delen en een platform creëren dat impact maakt.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!