Mijlpaal van Een Miljoen Luisteraars

Afgelopen week waren we een feestelijke viering bij de NPO ter gelegenheid van een bijzondere prestatie. De podcast De Jongen Zonder Gisteren van Omroep WNL heeft de mijlpaal van één miljoen luisteraars bereikt! Dit is niet alleen een bijzonder succes, maar ook een bewijs van de impact die deze podcast heeft op het publiek. We zijn enorm trots op deze waardering van zo veel luisteraars.

Taart om te vieren dat de podcast De Jongen Zonder Gisteren 1 miljoen luisteraars heeft bereikt
Taart om te vieren dat de podcast De Jongen Zonder Gisteren 1 miljoen luisteraars heeft bereikt

Trouwe fanbase

De Jongen Zonder Gisteren heeft in korte tijd een trouwe fanbase weten op te bouwen. Dankzij de boeiende verhalen en meeslepende interviews is deze podcast in de hitlijsten blijven stijgen. Het succes is vooral te danken aan de intrigerende thema’s en de professionele aanpak van de getalenteerde maakster Josephine van der Erve.

Feestelijke bijeenkomst

Tijdens de feestelijke bijeenkomst bij de NPO was er niet alleen aandacht voor deze indrukwekkende mijlpaal. Maar ook voor de toekomst van de podcast. De aanwezigen genoten van een heerlijke  taart. Die stond symbool voor het succes en de toewijding van het team achter De Jongen Zonder Gisteren.

Groeiende rol van podcasts

Dit moment van erkenning benadrukt de groeiende rol van podcasts in de moderne mediawereld. Ze bieden niet alleen vermaak, maar ook waardevolle inzichten en inspiratie voor een breed publiek. Wij kijken vol verwachting uit naar de volgende stappen in de ontwikkeling van deze populaire podcast en zijn benieuwd naar wat de toekomst in petto heeft. Mis het niet en blijf luisteren naar De Jongen Zonder Gisteren!

Podcast laten maken

Loop je ook rond met een mooi idee voor een verhalende podcast? Of wil je dat we een podcast voor je maken? Neem dan contact met ons op!