Kick Stokvis op vakantie in Frankrijk bij Chamonix
Kick Stokvis bij La Jonction in Chamonix

Na een ontspannende zomervakantie zijn Matthijs en ik weer aan de slag. Met de voortgang van lopende projecten zoals de podcastserie voor Omroep Max van Ulrike Nagel over haar leven in de DDR. Maar ook met de series die we maken met advocaat Job Knoester en Beursplein Boogie voor vermogensbeheerder Stroeve Lemberger. Ook staat er weer een opname gepland van de Luchtbrug voor de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers.

Mooie podcastplannen

Daarnaast zijn we bezig met een volgende podcastserie in Amersfoort. Na het succes van Dakloos in Amersfoort willen we nu een serie maken over een ander probleem waar Amersfoort mee te maken heeft. Verder mogen we ook weer meewerken aan een nieuwe verhalende podcastserie van Omroep WNL. Na het enorme succes van de Jongen zonder Gisteren en de Diamantroof ligt er nu weer een topidee klaar om uitgewerkt te worden. Zodra de plannen helemaal rond zijn kunnen we er inhoudelijk meer over kwijt.

AI en podcast

AI is ongetwijfeld het meest gehypte woord van 2024. Maar het is ook een toepassing die al regelmatig terugkomt in ons werkproces. Zo maken we bij het transcriberen van onze podcast opnames al veel gebruik van AI. Daarmee is een tijdrovende klus teruggebracht tot een proces van een paar minuten. Ook kijken we naar de mogelijkheden van het vertalen van stemmen in andere talen. Daarmee maak je het mogelijk om een keer op te nemen en vervolgens een podcast in meerdere talen te maken. Ook onderzoeken we hoe we stemmen kunnen klonen zodat we bij eventuele correcties niet opnieuw hoeven op te nemen. We houden je op de hoogte van onze vorderingen!

Podcast laten opnemen

Heb je plannen voor een zakelijke podcast of loop je rond met een goed podcast-idee?  Wil je een podcast laten opnemen of een podcast laten maken? Neem dan zeker even contact met ons op!