Audiopodcast verzorgt de opnames en montage van de campagne ‘Wat zeg jij?’ – over vermoeidheid bij en na kanker.

Audiopodcast verzorgt de podcast van de campagne Wat zeg jij over vermoeidheid bij kanker.
Maurice van den Bosch van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en Evelien van der Werff bij de kick-off

Evelien van der Werff

Vijf jaar geleden kwam ik (Kick) Evelien van der Werff tegen op een cursus filmen met je smartphone. Wat een leuk positief mens!

Evelien van der Werff fietst voor vermoeidheid bij kanker
Evelien vertelt over de campagne ‘Wat zeg jij?’

Ze had al twee keer borstkanker overleefd en wilde daarover gaan vloggen. Evelien en ik hielden contact en ze was van onschatbare waarde toen mijn vrouw borstkanker bleek te hebben. Ik kon Evelien bellen en appen met vragen.

Mede dankzij haar hulp en haar praktische gids over kanker wisten we waar we aan toe waren en wat ons te wachten stond.

Mijn vrouw is gelukkig weer genezen en die rotperiode ligt alweer even achter ons.

Campagne Wat zeg jij?

Begin dit jaar belde Evelien me weer met een wild plan. Ze wilde door Nederland gaan fietsen met haar fietscaravan. En ondertussen gesprekken voeren over vermoeidheid bij en na kanker.

Want daar hebben meer dan 350 duizend mensen in Nederland last van. Lang verhaal kort: Audiopodcast verzorgt de podcast voor Evelien tijdens de campagne ‘Wat zeg jij?’

Afgelopen vrijdag was de kick-off in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Ik mocht de start van de campagne aan elkaar praten.

Kick Stokvis van Audiopodcast mocht de kick-off aan elkaar praten

Evelien wordt in haar fietstocht ondersteund door Tired of Cancer, zij hebben een app ontwikkeld die kankerpatiënten helpt om van hun vermoeidheid af te komen.

Podcast laten maken

De komende weken volgt Audiopodcast Evelien tijdens haar fietstocht. Na iedere onmoeting zorgen we ervoor dat de opnames zo snel mogelijk worden gemonteerd.

Luister hier naar de eerste aflevering van de podcastserie.

Heb je ook plannen om een podcast te laten maken? Of het nu gaat om productie, opname of montage; Audiopodcast helpt je graag verder!